Over ons

FitnessruimteJOEY’S GYM is voor velen dè plek om even aan het drukke leven te ontsnappen. JOEY’S GYM beschikt over twee fitnessruimtes en een dojo waar les wordt gegeven in Kickboksen, MMA, grappling en stootzaktraining.
Voor de stootzaktraining hebben we ook training welke alleen voor vrouwen toegankelijk is. Zie het rooster voor de tijdstippen van de lessen.
In de fitnessruimte staat moderne professionele apparatuur van het merk Steelflex. Hiermee kun je alle spiergroepen trainen. Doordat het professionele apparatuur is is de kans op blessures zeer klein.

Maar vergeet niet ook de dumbbells en overige vrije gewichten te gebruiken om je doelen te halen. Vrije gewichten hebben nl. geen vaste beweging waardoor het lichaam zelf de controle, stabiliteit en coördinatie moet verzorgen.

Voor de warming-up en cooling-down staan oa. een AirRunner en AirBike ter beschikking. Onderschat niet hoe belangrijk een warming-up is dus maak hier gebruik van.

Ben je onzeker over oa. het gebruik van de apparatuur? Schroom niet en laat mij dat weten. Dan plannen we samen tijd in zodat ik de werking uit kan leggen.

Lijkt het je leuk om lid te worden? Kijk dan bij Lidmaatschap welke mogelijkheden er zijn.

Wil je meer informatie? Stuur een mail via Contact en ik reageer zo snel mogelijk.